Boekel AGF is erkend leverancier van het EU-Schoolfruit

Boekel AGF is ook voor de komende twee schooljaren geselecteerd als erkend leverancier van het EU-Schoolfruitprogramma.

Daar zijn we blij mee en trots op. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat kinderen groenten en fruit (kunnen) eten. Het is belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met verschillende smaken en structuren. We zullen geregeld producten leveren die kinderen misschien niet dagelijks eten zodat ze ook deze soorten kunnen proeven en hier vertrouwd mee raken. We doen ons best om een leuke variatie te bieden.

Er wordt een keer per week geleverd op een vaste leverdag, de scholen verdelen de producten vervolgens gedurende de week onder de kinderen.

Lees hier meer over het EU-Schoolfruit.

Dominic Scott

Onze contactgegevens voor EU-Schoolfruit

Dominic Scott

De Boekel AGF fruitbox: schoolfruit, werkfruit, kantoorfruit

Boekel AGF levert buiten het EU-Schoolfruitprogramma ook fruitboxen. Wij kunnen ervoor zorgen dat ook bij jouw bedrijf, school of instelling vers fruit wordt bezorgd. Zo kunnen jij en je collega’s wekelijks van de nodige vitamines genieten.

De fruitbox is er in drie verschillende maten. In elk formaat zitten appels, bananen en peren. Daarnaast gaan we je verrassen door elke week in deze box seizoensfruit toe te voegen. Kies je voor de Boekel Fruitbox formaat L dan tref je ook nog eens wekelijks exotisch fruit in de fruitbox aan!

Benieuwd geworden? Bekijk dan hier onze drie fruitboxen.

Wil je een Boekel Fruitbox bestellen? Neem dan contact met ons op.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”