Prijsvraag; Maak kans op mooie prijzen van Boekel AGF

Je vindt Boekel AGF regelmatig op vakbeurzen, we komen graag met je in contact.

Van maandag 18 t/m woensdag 20 september 2023 staat Boekel AGF op de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy Rotterdam. Hal 2, stand 2.314. Leuk dat je onze stand hebt bezocht en dat je wil meedingen naar mooie prijzen door aan onze prijsvraag mee te doen.

Prijsvraag

Meedoen aan de prijsvraag is heel eenvoudig. Op de bar in onze stand op Gastvrij Rotterdam staat een grote schaal, die is gevuld met radijsjes. Aan jou de vraag hoeveel radijsjes er in de schaal zitten. Geef je antwoord op, vul je gegevens in en druk op ‘verstuur’. Vergeet niet om je badge door een van onze medewerkers te laten scannen, anders kunnen we jouw gegevens niet verwerken.

Wil jij kans maken op een van de prijzen?
Geef dan snel jouw antwoord op onze prijsvraag:

  Hoeveel radijsjes zitten er volgens jou in de schaal bij de stand van Boekel AGF op Gastvrij Rotterdam 2023?

  Je gegevens (deze moeten overeenkomen met de gegevens in Badgescanner, zoals gescand op Gastvrij Rotterdam 2023):

  Naam restaurant

  Vestigingsplaats

  Voor- en achternaam contactpersoon

  E-mailadres (na verzending ontvang je per e-mail de bevestiging/kopie van je ingevulde gegevens en jouw antwoord op de prijsvraag):

  * Niet zulke kleine lettertjes:

  • De prijs van de prijsvraag wordt uitgereikt na de beurs Gastvrij Rotterdam 2023 • De winnende deelnemers krijgen persoonlijk bericht • De gegevens van de deelnemer moeten correct in Badgescanner vermeld staan, dus vergeet niet om je badge door een van onze medewerkers te laten scannen • De datum van uitreiking wordt nader bepaald.

  Prijsvraag

  “VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”