Het Boekel AGF cress assortiment

Bij Boekel AGF hebben we een uitgebreid cress assortiment. Cress is een kiemplant en heeft een onverwachte heerlijke smaak. De Affilla cress kan bijvoorbeeld worden gebruikt als erwt-vervanger en shiso purple smaakt naar frisse komijn. De borage cress wordt ook wel komkommerkruid genoemd, en heeft zelfs een ziltige oestersmaak. Hieronder vind je een greep uit het cress assortiment bij onze groothandel.

Groot assortiment AGF en cress

Dagelijks hebben we tot wel 700 AGF producten dagvers op voorraad en jaarlijks verkopen wij bijna 3000 verschillende AGF producten. Hiernaast bieden we ook seizoensproducten en streekproducten aan. Wil je ons complete groothandel assortiment cress, groenten, fruit en aardappelen zien? Download onze totale assortimentslijst.

Benieuwd naar onze cress prijzen?

Vene - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Vene Cress

Shiso Purper - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Shiso purple

Affila - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Affila Cress

Borage - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Borage Cress

Salad Pea - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Salad pea

Shiso Leaves - Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Shiso leaves

Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Lupine Cress

Cress - Boekel AGF Horecagroothandel

Zorri Cress

Soorten cress

Uitleg over de verschillende soorten cress beschikbaar bij onze groothandel: 

Vene Cress
Vene Cress heeft delicate, fijngevormde blaadjes met een lichte, nootachtige smaak. Het voegt een verfijnde en decoratieve touch toe aan salades, visgerechten en amuses.

Shiso Purple
Shiso Purple, ook bekend als Perilla, heeft paars getinte blaadjes en een kruidige, anijsachtige smaak. Het wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken en is een smaakvolle toevoeging aan sushi, salades en desserts.

Affila Cress
Affila Cress, ook wel bekend als frisée cress, heeft gekrulde blaadjes en een lichte, nootachtige smaak. Het voegt textuur toe aan gerechten en is ideaal voor garnering bij soepen, salades en visgerechten.

Borage Cress
Borage Cress heeft smaakvolle, komkommerachtige blaadjes en wordt gewaardeerd om zijn frisse smaak. Het wordt vaak gebruikt in salades, drankjes en als decoratie bij diverse culinaire creaties.

Salad Pea
Salad Pea, afgeleid van erwten, heeft zachte, knapperige scheuten met een lichte zoetheid. Het voegt een verfrissende smaak toe aan salades, sandwiches en wordt vaak gebruikt als garnering bij hoofdgerechten.

Shiso Leaves
Shiso Leaves, ook bekend als Perilla-bladeren, hebben een complexe smaak van munt, basilicum en anijs. Ze worden vaak gebruikt in sushi, salades en als smaakvolle garnering bij Aziatische gerechten.

In je InOne account zie je altijd het actuele beschikbare assortiment cress.

MVO

Cress wordt geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, en voldoet aan de hygiënische normen in de keuken. De verschillende soorten cress kan je direct gebruiken, want ze worden schoon en hygiënisch geteeld.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”