Op zoek naar een horeca groothandel in Tilburg?

Boekel AGF levert verse aardappelen, groenten en fruit aan diverse typen keukens als horeca groothandel Tilburg. Zo leveren wij als horeca groothandel aan restaurants in de regio Tilburg met een Nederlandse keuken, Aziatische keuken, Italiaanse keuken, Spaanse keuken, Franse keukens en Griekse keuken. Bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Voorgesneden AGF

Ben je als chefkok van een restaurant, hotel of cateraar op zoek naar voorgesneden AGF? Ook dat kunnen wij, als horeca groothandel Tilburg, je leveren. Wij beschikken over een eigen snijkeuken waarin wij jouw producten voor je op maat kunnen snijden. Op deze manier kunnen wij ze gebruiksklaar bij je aanleveren en jou werk uit handen nemen bij de mise-en-place.

Selecteer hieronder het type keuken waarvoor je passende aardappelen, groenten of fruit zoekt. Of doe de prijscheck wanneer je benieuwd bent naar onze aantrekkelijke prijzen als horeca groothandel in Tilburg.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen als horeca groothandel Tilburg?

De voordelen van leverancier Boekel AGF horeca groothandel Tilburg:

– Altijd flexibel bestellen
– E
én aanspreekpunt
– Levering 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 besteld, is diezelfde dag geleverd
– Een eigen snijkeuken

Bij Boekel AGF horeca groothandel Tilburg werken verschillende oud chefkoks in het team. Daarom kunnen wij jou altijd van het beste advies voorzien. Heb je een wisselende menukaart? Geen probleem! Wij houden ervan om met je mee te denken en je te inspireren bij het samenstellen van jouw kaart. Persoonlijk contact staat voorop bij ons. Ook bieden wij een mooi assortiment met No Waste producten aan.

Benieuwd naar het AGF assortiment van horeca groothandel Tilburg? Download hieronder onze assortimentslijst.

Bestellen bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel Tilburg

Bij Boekel AGF, dé horeca groothandel in Tilburg, bestel je gemakkelijk met de MyInOne app van InOne, een bestelsysteem voor de horeca. Lees hier meer over dit bestelsysteem.

Boekel AGF is ISO 22000 gecertificeerd. Ook is Boekel AGF aangesloten bij Food Compass en werkt volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

Horeca Groothandel Tilburg - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”