Over Boekel AGF, maak kennis met ons

Wij zijn een dynamisch, snel groeiend bedrijf, met een flexibele werkinstelling. Voor een goede service en dagverse AGF producten ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder het verhaal over Boekel AGF en maak kennis met ons.

Over Boekel AGF - Persoonlijk - Boekel AGF Horecagroothandel

Een persoonlijke touch

Bij Boekel AGF ben je geen nummer. Je hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon en chauffeur die jou persoonlijk kent. We brengen zelfs jouw bestelling tot in de koeling, zodat jij alleen nog maar datgene hoeft te doen waar je goed in bent: koken. Samen bereiken we meer. Dit begint voor ons met het vertalen van jouw specifieke wensen in een snelle en betrouwbare service.

Heb je een vraag aan ons of wil je een nieuwe menukaart opstellen? In ons team hebben wij professionals die jarenlange ervaring hebben als chefkok in de keuken. Zij denken graag met je mee!

Over Boekel AGF - Maatwerk - Boekel AGF Horecagroothandel

Complete ontzorging van jou als kok

Als kok heb je het al druk genoeg. Daarom helpen we je graag een handje. In onze moderne snijkeuken kunnen wij aardappelen, groenten en fruit voor je op maat snijden. Ook maken wij hier diverse mixen van onze aardappelen, groenten en fruit op aanvraag. Op deze manier bespaar jij kostbare tijd in de keuken!

Over Boekel AGF - Flexibel, vers en op tijd - Boekel AGF Horecagroothandel

Flexibel, vers en op tijd

Doordat wij onze eigen bussen en chauffeurs hebben, kunnen we dagelijks vers en op tijd leveren. Al onze producten zijn in variabele hoeveelheden te bestellen. Bestel je voor 00.30 uur? Dan leveren we je bestelling nog dezelfde dag!

Iets vergeten? Geen nood. Met onze eigen logistiek kunnen we snel schakelen.

Wij leveren 7 dagen per week en 52 weken per jaar. Leveringen kunnen bijvoorbeeld vroeg in de ochtend plaatsvinden, nog voordat jouw restaurant geopend is.

Over Boekel AGF - Innovatief - Boekel AGF Horecagroothandel

Innovatief

Boekel AGF is een dynamisch bedrijf. Wij gaan met de tijd mee en staan daarom op vooraanstaande beurzen zoals Horecava, Gastvrij Rotterdam en BBB Maastricht.

Daarnaast zijn we constant bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Welke stappen kunnen we als onderneming maken met een positief effect op de maatschappij, economie en de planeet? Een vraag die we aan ons zelf stellen bij elke stap die we zetten. Op deze pagina lees je welke stappen wij al genomen hebben.

Over Boekel AGF - Kwaliteit - Boekel AGF Horecagroothandel

Wij bieden constante kwaliteit

Bij Boekel AGF weten we dat het werken met mooie dagverse producten de basis is voor een goed gerecht. Wij doen er dan ook alles aan om samen met jou de beste producten te selecteren. Doordat er bij Boekel AGF verschillende oud-chefkoks in dienst zijn, kunnen wij je als geen ander adviseren over AGF.
Het leveren van kwaliteit staat bij Boekel AGF voorop. We zijn ISO gecertificeerd. Omdat we vanzelfsprekend veel waarde hechten aan hygiëne, zijn we aangesloten bij Food Compass en werken we volgens de door hen opgestelde richtlijnen. Ons voedselveiligheidsbeleid kan je desgewenst opvragen bij onze administratie.

Over Boekel AGF – Boekel Missie

Boekel AGF levert verse en hoogwaardige aardappelen, groenten en fruit, waarbij service en gebruikersgemak voorop staat.

Over Boekel AGF – Boekel Visie

Het Boekel AGF totaalconcept. Een concept gericht op het compleet ontzorgen van de chefkok. Hierbij staan flexibiliteit, maatwerk en inspiratie voorop. We willen een prominente rol vervullen binnen de vershandel, in gesneden en ongesneden groenten en fruit in de regio Brabant.

Over Boekel AGF – FIKK

Boekel AGF hanteert vier kernwaarden: Flexibel, Innovatief, Kwaliteit, Klantgericht.

Over Boekel AGF - FIKK - Boekel AGF Horecagroothandel

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”