Onze leveranciers

De hoogste kwaliteit dagverse groenten, fruit en aardappelen leveren, start bij het vinden van de juiste leveranciers en partners. Wij werken samen met diverse veilingen en leveranciers door heel Nederland. Daarnaast werken we met eigen leveranciers uit de regio die ons voorzien van streekproducten. Onze leveranciers selecteren we om zijn of haar eigen specialisme, zodat wij dit kunnen doorvertalen in het beste maatwerk.

Maak hieronder kennis met drie van onze leveranciers.

Leveranciers - Boekel AGF


Onze sla-leverancier: boer
François uit Haarsteeg

Maak kennis met boer François: onze sla-leverancier. Boer François en zijn kroppen sla bevinden zich op nog geen 10 minuten afstand rijden van Boekel AGF. Hij voorziet ons van de lekkerste kroppen sla uit de regio die ook nog eens recht van het land komen. Boer François besteedt extra aandacht aan de grond waarin de sla gekweekt wordt. Op die manier kan hij de lekkerste en knapperigste sla garanderen. Van maart tot en met augustus kweekt hij hier sla, zoals lollo rosso en groene eikenbladsla. In de wintermaanden kweekt hij de oer-Hollandse winterpeen.

Leveranciers - Boekel AGF

Onze champignonkweker: Gijs van Plukvers

Ook onze champignons halen we uit onze directe omgeving. We staan er namelijk op dat onze champignons zo vers mogelijk bij jou worden bezorgd, zodat ze extra lang houdbaar zijn. Dit kunnen we garanderen doordat we samenwerken met leverancier champignonkwekerij Plukvers uit Ammerzoden. Bij Plukvers werkt men milieuvriendelijk en altijd zonder bestrijdingsmiddelen. Dat proef je dan ook aan de heerlijk pure smaak van de champignons!

De champignons van Plukvers halen wij zelf op. De reden daarvoor is dat op deze manier onze bussen niet leeg terug hoeven te keren naar Boekel AGF nadat ze jouw bestelling hebben bezorgd. Op die manier dragen we ons steentje bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Leveranciers - Boekel AGF

Onze cresskweker: Koppert Cress

Wij zijn trots op de samenwerking met leverancier Koppert Cress. Dit duurzame bedrijf levert ons mooie en natuurlijke cressen. Wist je dat zij gebruik maken van geothermie, zonnecollectoren en zelfs een ondergrondse warmteopslag hebben? Daarnaast is dit innovatieve bedrijf voortdurend op zoek naar natuurlijke en vernieuwende ingrediënten. Op die manier kunnen koks hun gerechten perfectioneren.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”