De Boekel AGF Fruitbox

Fruit is lekker en gezond! Zorg daarom goed voor jezelf en de rest van jouw organisatie met de Boekel AGF Fruitbox. Met deze fruitbox zorgen we ervoor dat ook op jouw bedrijf, school of instelling vers fruit wordt bezorgd. Op die manier worden jij en je collega’s van de nodige arbeidsvitaminen voorzien.

De fruitbox is er in drie verschillende maten: klein (S), middel (M) en groot (L). In elk formaat zitten appels, peren en sinaasappels. Daarnaast kunnen we je soms verrassen door in bepaalde seizoenen in de fruitbox tijdelijk verkrijgbaar seizoensfruit toe te voegen. Kies je voor formaat L dan kan je ook nog eens af en toe exotisch fruit in je box aantreffen.

Onze fruitbox prijzen:

Fruitbox klein, maat S: € 25,-
Fruitbox middel, maat M: € 37,50
Fruitbox groot, maat L: € 49,-

Wil jij ook een fruitbox ontvangen?

Bestel hier jouw ideale box vol met vers fruit!

Wil je meer informatie over het fruitpakket? Neem dan contact met ons op.

Fruitbox Klein (S) - Boekel AGF

In Boekel Fruitbox S vind je standaard: Appel Elstar, Peren Conference, Hand Sinaasappels.

Fruitbox Middel (M) - Boekel AGF

In Boekel Fruitbox M vind je standaard: Appel Elstar, Peren Conference, Hand Sinaasappels, Banaan.

Fruitbox Groot (L) - Boekel AGF

In Boekel Fruitbox L vind je standaard: Appel Elstar, Peren Conference, Hand Sinaasappels, Banaan, Kiwi, Mandarijnen, Appel Granny Smith.

Voordelen fruitbox op werk

Het introduceren van een fruitbox op het werk of op school brengt verschillende voordelen met zich mee:

Bevordering van gezondheid: Vers fruit is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Door regelmatig fruit op het werk aan te bieden, moedig je gezonde eetgewoonten aan bij werknemers. Dit kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid, vermindering van ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Verbeterde concentratie en energie: Fruit voorziet het lichaam van natuurlijke suikers, vezels en vitamines, die allemaal essentieel zijn voor een goede energieproductie en mentale helderheid. Het eten van fruit gedurende de werkdag kan helpen om energiedips te voorkomen en de concentratie te verbeteren.

Positieve werkomgeving: Het aanbieden van fruit op het werk toont zorg en waardering voor het welzijn van werknemers. Dit kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur en de tevredenheid en betrokkenheid van werknemers verhogen.

Teambuilding en sociale interactie: Het delen van een fruitbox op het werk kan sociale interacties tussen collega’s bevorderen. Het kan een gelegenheid bieden voor informele gesprekken en het versterken van relaties tussen teamleden.

Gemak en tijdsbesparing: Door een fruitmand op het werk te hebben, hoeven werknemers niet meer naar de supermarkt te gaan om gezonde snacks te kopen. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat werknemers gemakkelijk toegang hebben tot gezonde voeding.

Al met al kan het introduceren van een fruitpakket op het werk een waardevolle investering zijn in de gezondheid, welzijn en productiviteit van werknemers. Deze voordelen gelden natuurlijk voor iedereen, ook als de fruitbox wordt aangeboden op scholen, instellingen of andere relevante locaties.

Boekel AGF – Fruitleverancier voor bedrijven

Boekel AGF is de groothandel voor bedrijfsfruit. Bij Boekel AGF staan wij elke dag paraat om bedrijven te voorzien van de hoogste kwaliteit aardappelen, groenten en fruit. Met een assortiment van meer dan 3000 verschillende soorten dagverse producten en exoten, zorgen wij ervoor dat bedrijfskeukens altijd gevuld zijn met de beste producten. Je kunt altijd op ons rekenen als fruitleverancier, waar je ook bent.

Wil je meer informatie over fruit voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”