Op zoek naar een horeca groothandel in Breda?

Wanneer je op zoek bent naar een horeca groothandel in Breda ben je bij Boekel AGF aan het juiste adres! Ons motto is ‘versheid in zijn element’. Wij garanderen je dagverse aardappelen, groenten en fruit op diverse manieren. Zo leveren wij als horeca groothandel in de regio Breda 365 dagen per jaar, wij hebben zoveel mogelijk regionale leveranciers van streekproducten en bovendien hebben we onze eigen logistiek. We houden van de persoonlijke aanpak; je hebt bij onze horeca groothandel Breda altijd één vaste contactpersoon en aanspreekpunt.

Moderne snijkeuken bij horeca groothandel Breda

Boekel AGF heeft als horeca groothandel Breda een eigen moderne snijkeuken. Hierdoor kunnen wij naar wens AGF producten voor je op maat snijden. Of je nu op zoek bent naar gesneden groenten, fruit op maat, groentemixen, fruitmixen of slamixen; bij ons ben je aan het goede adres om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Het voordeel hiervan is dat wij als horeca groothandel in Breda jou veel tijd kunnen besparen. We leveren op maat gemaakte oplossingen zodat jij efficiënt bezig kan zijn met jouw passie: koken.

Boekel AGF is een horeca groothandel die iedereen levert in de regio Breda. Of je nu een Aziatische keuken hebt, een Nederlands-Franse keuken, een Italiaanse of Griekse keuken; bij onze horeca groothandel Breda kan jij iedere dag jouw AGF producten bestellen.

Benieuwd naar de prijzen van horeca groothandel Breda?

Als horeca groothandel Breda snappen wij dat naast een consistente kwaliteit, een scherpe prijs belangrijk is. Vul daarom in onze online prijschecker jouw meest gebruikte producten in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je andere vragen? Neem ook dan contact op met Boekel AGF horeca groothandel Breda.

Voordelen Boekel AGF

De voordelen van bestellen bij onze horeca groothandel Breda:

Flexibiliteit
– Vaste contactpersoon
– Vóór 00.30 besteld, is dezelfde dag nog geleverd
– Levering 365 dagen per jaar
– Eigen moderne snijkeuken

Meer dan 12 jaar leveringen in Breda

Boekel AGF is een horeca groothandel die al ruim 12 jaar levert in de regio Breda. Wij vinden service erg belangrijk bij het leveren van onze aardappelen, groenten en fruit. Daarom adviseren we je graag over passend AGF voor jouw gerechten. De oud chef koks die onze horeca groothandel Breda in dienst heeft, denken graag met je mee om jouw menukaart te perfectioneren. Wist je dat wij meer dan 700 soorten AGF leveren als horeca groothandel te Breda? Voor ieder gerecht hebben wij passende producten. Bekijk onze assortimentslijst en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bestellen bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel Breda

Ken je de app MyInOne van InOne? Bij ons bestel je hiermee. InOne is een gevestigd horeca bestelsysteem. Hiermee bestel je makkelijk online, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Maak je nog geen gebruik van dit systeem? Lees er dan hier meer over. Of neem contact op en wij vertellen je er alles over.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

Horeca groothandel Breda - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”