Reviews van onze klanten

Regelmatig mogen wij complimentjes ontvangen van onze klanten waar wij ongelofelijk trots op zijn. Lees in de reviews hieronder hoe zij de samenwerking met Boekel AGF vinden. Ervaar waarom meer dan 300 restaurants voor Boekel AGF kiezen!

– Jochen Van Meersbergen

Barzza

Erg flexibel bedrijf dat zeven dagen per week snel levert. De kwaliteit van de producten is uitstekend met een met een hoog versgehalte. Er wordt zelfs meegedacht met het opstellen van een nieuwe menukaart. Kortom; zeer tevreden!

www.barzza.nl

– Shokur Golbaz

Soho

Wij bestellen inmiddels al jaren bij van Boekel en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Ze leveren altijd goede kwaliteit en vers. Naast dit zijn ze ook super vriendelijke mensen die daar werken.
We vinden de samenwerking met Lycke uitstekend en zouden het eigenlijk niet beter kunnen krijgen. Ook de lieve jongedame die het brengt is super. Altijd op tijd en altijd lief.
We kunnen iedereen aanraden als ze groente of fruit willen dit te doen via van Boekel.

www.sohodenbosch.nl

– Sander Richter

Vermaat

Boekel AGF is sinds 2019 onze AGF partner. Zij leveren dagelijks groenten en fruit zodat wij deze kunnen verwerken in onze gerechten voor de medewerkers van het Provinciehuis. De samenwerking en services is super en we hebben samen al mooie acties opgezet. Ook het samen tegen gaan van voedselverspilling werkt voor ons erg goed.

Foto: Paul van Oeffelt

www.vermaatgroep.nl

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”