De horeca groothandel voor diverse type keukens

Wij zijn een horeca groothandel en leveren groenten, aardappelen en fruit voor diverse type keukens. Zo leveren wij ons ruime assortiment aan restaurants en hotels met een Nederlands keuken, Franse keuken, Italiaanse keuken, Griekse keuken en Spaanse keuken. Daarnaast zijn onze producten ook geliefd bij restaurants met een Aziatische keuken, omdat wij hier specifieke AGF voor kunnen leveren. Ook werken wij veel samen met cateraars waar wij dagverse aardappelen, groenten en fruit voor leveren. Wist je dat wij zelfs specifiek maatwerk AGF leveren uit onze eigen snijkeuken? Wij snijden jouw producten op maat waardoor we ze gebruiksklaar kunnen leveren.

Selecteer hieronder jouw type keuken en lees wat we als horeca groothandel voor jou kunnen betekenen.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan
contact
met ons op.

Benieuwd naar onze horeca groothandel prijzen?

Wat bieden wij als Horeca groothandel nog meer:

Boekel AGF horeca groothandel biedt jou verschillende voordelen:
– Bij ons kun je flexibel bestellen
– Je hebt bij ons
één aanspreekpunt
-Wij leveren 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 besteld is dezelfde dag geleverd
– Wij hebben een eigen snijkeuken

Bij Boekel AGF horeca groothandel draait alles om persoonlijk contact. Door onze kennis en ervaring als horeca groothandel te combineren met jouw behoefte voor unieke en smaakvolle producten, kunnen we samen iedere menukaart op de best mogelijke manier invullen. Ben je op zoek naar grote hoeveelheden AGF voor aantrekkelijke prijzen? Ook dan ben je bij Boekel AGF horeca groothandel aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee.

Daarnaast werken er ook diverse oud chefkoks in ons team bij Boekel AGF horeca groothandel. Zij weten precies waar de behoeftes liggen bij chefkoks en hebben ervaring met koken voor diverse typen keukens. Op deze manier kunnen wij jou altijd het beste advies garanderen, zoals je dat van een horeca groothandel mag verwachten.
Wisselt jouw menukaart regelmatig gedurende het jaar? Wij inspireren je graag en denken met je mee bij het samenstellen van jouw nieuwe menukaart.

Benieuwd naar het complete assortiment van Boekel AGF horeca groothandel? Download dan hieronder onze totale assortimentslijst.

Bestellen bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel

Bij Boekel AGF horeca groothandel kun je bestellen met bestelbox van InOne, een bestelsysteem voor de horeca. Dit is een online bestelsysteem waar je onze producten 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bestellen. De bestellingen die voor 00.30 uur ’s nachts geplaatst zijn, worden de volgende dag al geleverd!

Lees hier meer over dit gemakkelijk te gebruiken bestelsysteem.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”