De prijzen bij groenten- en fruit groothandel Boekel AGF

Als chef-kok of restauranthouder kijk je geregeld of je inkoopprijs nog wel marktconform is. De balans tussen prijzen en kwaliteit verlies je niet uit het oog, maar weet je zeker dat je niet te veel betaalt?

Onze AGF groothandel prijzen

De prijzen bij Boekel AGF groothandel worden zorgvuldig samengesteld met oog voor zowel de belangen van de klant als de leverancier. Door strategische samenwerkingen met betrouwbare telers en leveranciers te onderhouden, kan Boekel AGF groothandel concurrerende prijzen aanbieden voor groenten, aardappelen en fruit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het assortiment. Wij begrijpen dat de vraag naar verse groenten en fruit constant evolueert en daarom wordt het assortiment regelmatig aangepast aan de wensen van onze klanten. Tevens is het assortiment verschillend per seizoen.

Goede prijzen / kwaliteit verhouding

Een constante kwaliteit is minstens zo belangrijk als scherpe prijzen. Wij staan achter onze producten en komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We kunnen dan een proefbestelling meenemen zodat je direct zelf onze kwaliteitsproducten kunt proeven.
Neem hier contact met ons op.

Vul hieronder jouw meest gebruikte groenten, fruit, en aardappelen producten in en ontvang vrijblijvend onze groothandel prijzen.

Check hier onze prijzen:

  Naam contactpersoon:

  Naam restaurant/bedrijf:

  Omschrijving product met gewicht en/of portie (bijvoorbeeld: 1 stuk bloemkool, of 5 kilo taugé):

  Vestigingsplaats:

  Telefoonnummer:

  E-mail (op dit e-mailadres ontvang je ook een bevestiging van de PrijsCheck):

  Opmerkingen:

  “VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”