Online via inOne bestellen, hét bestelsysteem voor de horeca

Wij zijn aangesloten bij inOne, hét bestelsysteem voor de horeca. Via inOne bestellen, betekent dat je producten 24 uur per dag en 7 dagen per week online kan bestellen. De bestellingen die voor 00.30 uur ’s nachts geplaatst zijn, worden de volgende dag al geleverd!

InOne bestellen - Boekel AGF

Actuele informatie

Met inOne Order heb je direct toegang tot alle actuele informatie, zoals speciale aanbiedingen. De dagprijzen worden direct verwerkt. Hierdoor betaal je nooit teveel.

InOne bestellen - Boekel AGF

Persoonlijke bestellijst

Wisselt jouw menukaart mee met de seizoenen? Je kan zelf producten uit het gehele assortiment toevoegen aan of verwijderen van je persoonlijke bestellijst.

InOne bestellen - Boekel AGF

Zeker en snel

Je bestelling kan je zelf digitaal invoeren via een app of op internet. De bestelling wordt direct aan het systeem van Boekel AGF afgeleverd. Na de bestelling ontvang je meteen een orderbevestiging.

Inloggen inOne

Je wil via inOne bestellen, hoe kun je je aanmelden?

Om een gratis account voor inOne bestellen aan te vragen, bel +31 (0)73 760 1200, stuur een e-mail naar info@boekelagf.nl of vul ons contactformulier in.
Ben je nog geen klant van Boekel AGF, dan hebben we eerst een aantal gegevens nodig zodat wij alles correct en volledig in ons systeem kunnen zetten.
» Klant worden van Boekel AGF.

Wij zorgen dat je bestelhistorie wordt verwerkt in je persoonlijke bestellijst in inOne. Heb je al een account bij inOne? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat Boekel AGF aan jouw leveranciers wordt toegevoegd. Zo kan je snel via inOne bestellen bij ons.

Migratie nieuw platform inOne

InOne heeft een compleet nieuwe app ontwikkeld. Op dit moment zijn we bezig met het overzetten van accounts naar de nieuwe app van inOne. Als je aan de beurt bent, ontvang je automatisch een melding (in inOne zelf en/of per e-mail). Het overzetten van je account gebeurt in een paar stappen. Heb je hier hulp bij nodig? Laat het ons weten en we plannen een afspraak in om je hierbij te begeleiden.

Het is belangrijk dat je overgaat naar de nieuwe versie. Deze heeft meer opties en mogelijkheden dan de huidige/oude versie. Gebruik je de oude versie van inOne Bestellen nog, hou er dan rekening mee dat je in de browser niet meer via Bestelbox inlogt, maar altijd inlogt via https://app.myinone.com/login.

Bestel je via je mobiele telefoon, dan moet je voor de nieuwe versie ook de nieuwe app downloaden.

InOne bestellen - Boekel AGF

Bestel je liever via OrderXL (Blinqed)?

We maken het je graag makkelijk. Kies je favoriete bestelplatform. Naast inOne, kan je nu ook bestellen via OrderXL (Blinqed). Heb je een OrderXL/Blinqed-account, vraag dan een connectie aan met Boekel AGF Horecagroothandel. » Meer informatie over OrderXL/Blinqed.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”