Het begin

De historie van Boekel AGF begint ruim 13 jaar geleden. Oprichters Lycke van Boekel en Luigi Perosce richten op 01-01-2011 Boekel AGF op omdat ze merkten dat er vanuit de chefkok veel behoefte was aan specialistisch maatwerk, goede kwaliteit en goede service. Luigi werkte namelijk als chefkok en Lycke komt uit een echte AGF familie. Deze combinatie bleek al snel een succes…

Historie - Boekel AGF

Foto: Velddriel – 2011

De eerste stap

De reis begon in Velddriel waar Boekel AGF zich vanaf dat moment vestigde. Al vrij snel werd bevestigd wat Lycke & Luigi altijd al dachten: het ontzorgen van de chefkok is iets waar veel vraag naar bleek. Het bedrijf groeide al snel uit zijn jasje in het pand in Velddriel.

Na iets meer dan een jaar verhuisde Boekel AGF naar Kerkdriel. Daar ondersteunde het nieuwe pand de visie van Boekel AGF beter doordat er ruimte was voor een goed ingerichte snijkeuken en productiekeuken.

Historie - Boekel AGF

Foto: Kerkdriel – 2012

De groei

Na 5 jaar had Boekel AGF ook iedere vierkante centimeter van het pand in Kerkdriel benut. Omdat ze bleven groeien, was het dus tijd om weer een nieuwe jas aan te schaffen.

Op 02-04-2018 verhuisde Boekel AGF naar De Meerheuvel in ’s-Hertogenbosch. De groei stopte niet: in 2019 werd zelfs het pand aan de overkant aangeschaft, zodat het bedrijf nog meer ruimte heeft om te groeien. De grote hal achter het kantoor werd verbouwd tot snijkeuken en productiekeuken, helemaal volgens de laatste HACCP normen en waarden. Hier is Boekel AGF nog altijd gevestigd.

Historie - Boekel AGF

Foto: De Meerheuvel 17A – 2018

Momenteel

Inmiddels werken er zo’n 50 professionals bij Boekel AGF Horecagroothandel en blijven we hard groeien. Dit doen we door onze missie te hanteren: binnen 4 jaar willen we de meest toonaangevende AGF leverancier in Brabant zijn, zodat elke Brabander kennis heeft gemaakt met onze service en kwalitatief goede versproducten. Boekel AGF won in 2023 voor de 4e keer op rij een FD Gazelle Award en behoort daarmee tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Historie - Boekel AGF

Foto: De Meerheuvel 8 – 2019

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”