FD Gazellen Awards 2022

Wij zijn blij en trots dat we voor het 3e jaar op rij winnaar van een FD Gazellen Award zijn! Dit is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland, die jaarlijks wordt uitgereikt door Het Financieele Dagblad. We sluiten het jaar 2022 dus met welkom positief nieuws af.

In totaal waren er dit jaar 685 Gazellen. Boekel AGF bereikte plek 41 in de categorie middelgroot. Elk van deze snelle groeiers presteerde bovengemiddeld. Ze boekten allemaal winst in het laatste jaar en groeiden van 2019 tot en met 2021 met ten minste 20% in omzet. Recent werden de Gazellen Awards 2022 tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam.

Om dit in de regio ’s-Hertogenbosch extra te vieren werd er een mooi programma in elkaar gezet, waar Lycke van Boekel voor was uitgenodigd. Denk aan een netwerkborrel met lokale medewinnaars van een FD Gazellen Award en een heerlijk diner met voldoende tijd om elkaar te spreken in de business club. Bovendien werd er van het basketbal van Heroes Den Bosch en de ambiance genoten. Een geslaagd event!

FD Gazellen Awards 2022 - Boekel AGF

Lokale waardering

De gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt de lokale winnaars van FD Gazellen Awards een event aan om dit samen te vieren. Dit is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden. Het is een goede gelegenheid voor de deelnemers om te netwerken, en voor de gemeente om in contact te komen met deze groep snelle groeiers.

De events staan altijd in het teken van kennismaken in een informele sfeer. De winnende bedrijven zijn weliswaar actief in verschillende sectoren, maar ze hebben wat betreft hun bedrijfsactiviteiten en omvang toch de nodige overeenkomsten.

Er was recent nog een event voor de lokale winaars van FD Gazellen Awards. Ook dit onderdeel keert jaarlijks terug; het feestelijke ontbijt met de burgemeester van ‘s-Hertogenbosch. Lycke van Boekel was hierbij aanwezig om dit samen met de 29 Bossche bedrijven te vieren, die allen een FD Gazellen Award wonnen.

FD Gazellen Awards 2022 - Boekel AGF

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De verkiezing heeft veel status in het bedrijfsleven dus we zijn trots dat we inmiddels voor de 3e keer een award hebben gewonnen.

Heb jij interesse om ook in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards of wil je meer informatie over de FD Gazellen Awards in het algemeen? Kijk dan op de website van het FD.

FD Gazellen Awards 2022 - Boekel AGF

Nog meer lezen? Lees dan ons blog over het lokale event van de vorige FD Gazellen Awards.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”