Boekel AGF is dé horeca groothandel Utrecht!

Ben je op zoek naar een horeca groothandel die levert in de regio Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boekel AGF horeca groothandel Utrecht levert dagverse aardappelen, groenten en fruit aan restaurants en hotels met diverse typen keukens. Wij leveren onder andere aan Nederlands-Franse keukens, Aziatische keukens, Italiaanse keukens, Spaanse keukens of Griekse keukens. Ook leveren wij onze AGF aan cateraars. Benieuwd wat Boekel AGF horeca groothandel Utrecht voor jou kan betekenen? Selecteer dan hieronder jouw type keuken en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op.

Moderne snijkeuken

Boekel AGF horeca groothandel Utrecht staat bekend om zijn moderne snijkeuken. In onze snijkeuken kunnen wij onze dagverse producten voor jou op maat snijden, zodat wij ze gebruiksklaar bij je kunnen leveren.
Wij doen er als horeca groothandel in Utrecht alles aan om het jou als chef-kok zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Benieuwd naar de prijzen van horeca groothandel Utrecht?

Boekel AGF biedt jou als horeca groothandel Utrecht meer:

– Flexibel bestellen
– E
én aanspreekpunt
-Levering 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 besteld = dezelfde dag geleverd
– Eigen snijkeuken

Boekel AGF horeca groothandel in Utrecht staat voor persoonlijk contact. Ons doel is om samen met jou jouw menukaart op de best mogelijke manier in te vullen. Wat ons als horeca groothandel Utrecht uniek maakt, is het feit dat wij verschillende oud chef-koks in ons team hebben. Daarom krijg jij altijd het beste advies, zodat jij de allerlekkerste gerechten kunt bereiden. Maar ook als je op zoek bent naar aantrekkelijke prijzen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wisselende menukaart

Heb je een wisselende menukaart gedurende het jaar? Ook dan denken wij graag met je mee! Benieuwd naar ons complete assortiment AGF? Download dan onze Boekel AGF horeca groothandel Utrecht assortimentslijst.

Bestel bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel in Utrecht

Bij ons bestel je met de MyInOne app van InOne. InOne is een simpel bestelsysteem voor de horeca. Bestel 24 uur per dag, 7 dagen per week. De bestellingen die voor 00.30 uur ’s nachts geplaatst zijn, worden zelfs de volgende dag al bij je geleverd!

Lees hier meer over bestellen met InOne bij onze horeca groothandel in Utrecht.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

Horeca Groothandel Utrecht - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”