Boekel AGF is dé horeca groothandel voor regio Utrecht!

Ben je op zoek naar een horeca groothandel die levert in de regio Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boekel AGF levert dagverse aardappelen, groenten en fruit aan restaurants en hotels met diverse typen keukens. Wij leveren onder andere aan Nederlands-Franse keukens, Aziatische keukens, Italiaanse keukens, Spaanse keukens of Griekse keukens. Ook leveren wij onze AGF aan cateraars. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Selecteer dan hieronder jouw type keuken en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op!

neem contact met ons op


Boekel AGF staat bekend om zijn moderne snijkeuken. In onze snijkeuken kunnen wij onze dagverse producten voor jou op maat snijden, zodat wij ze gebruiksklaar bij je kunnen leveren.
Wij doen er alles aan om het jou als chefkok zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Benieuwd naar onze horeca groothandel prijzen?

Doe de Boekel prijscheck €
restaurants & hotels
Aziatische keuken
maatwerk / snijkeuken
cateraars

Boekel AGF biedt jou als horeca groothandel uit de regio Utrecht meer:

– Flexibel bestellen
– E
én aanspreekpunt
-Levering 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 besteld = dezelfde dag geleverd
– Eigen snijkeuken

Boekel AGF staat voor persoonlijk contact. Ons doel is om samen met jou jouw menukaart op de best mogelijke manier in te vullen. Wat ons als horeca groothandel uit de regio Utrecht uniek maakt, is het feit dat wij verschillende oud chefkoks in ons team hebben. Daarom kunnen wij jou altijd van het beste advies voorzien, zodat jij de allerlekkerste gerechten kunt bereiden. Maar ook als je op zoek bent naar aantrekkelijke prijzen ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je een wisselende menukaart gedurende het jaar? Ook dan denken wij graag met je mee! Benieuwd naar ons complete assortiment AGF? Download dan onze assortimentslijst.

Assortimentslijst

Bestel bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel voor regio Utrecht

Bij ons bestel je met de bestelbox van InOne. InOne is een simpel bestelsysteem voor de horeca. Bestel 24 uur per dag, 7 dagen per week. De bestellingen die voor 00.30 uur ’s nachts geplaatst zijn, worden zelfs de volgende dag al bij je geleverd!

Lees hier meer over InOne.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”