Weekaanbieding

Bij Boekel AGF kun je iedere week een aantrekkelijke weekaanbieding verwachten. Onze aanbiedingen gelden altijd van maandag tot en met zondag. Elke maandag krijg je deze aanbieding automatisch in je mailbox. Ook vind je de aanbieding terug op onze website en in je InOne app.

Wil jij ook onze wekelijkse aanbieding ontvangen?

Schrijf je in, blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en loop geen voordeel meer mis.

Weekaanbieding week 29 • Looptijd: van 15 t/m 21 juli 2024

Aanbieding - Boekel AGF Horecagroothandel

Uien Rood

€ 1,55 / kilo
€ 7,70 / kist 5 kilo
€ 14,99 / kist 10 kilo

Waarom kies je Uien Rood?

Rode uien zijn echte smaakmakers met veel gezonde eigenschappen. De rode ui is iets minder scherp en juist wat zoeter dan de gele ui. De rode ui is door zijn zachte en zoete smaak bij uitstek geschikt voor koude of rauwe gerechten.

De rode ui is natuurlijk erg lekker in salades en hij kan goed gebruikt worden als smaakmaker in stoofgerechten, soepen en sauzen.

Variaties van AGF

Bij veel van onze producten kan je ook kiezen voor geschilde of o.a. vers gesneden stift, ruit, blokjes, spirelli uit onze eigen snijkeuken, dit bespaart jou kostbare tijd bij de mise-en-place.

Kies bijvoorbeeld kant en klaar gesneden uienblokjes of -ringen. Kijk in je InOne account voor het actuele (gesneden) assortiment.

Aanbieding Boekel AGF

Aanbieding - Boekel AGF Horecagroothandel

Aanbieding - Boekel AGF Horecagroothandel

Aanbieding - Boekel AGF

Over Boekel AGF

Ontdek de ongeëvenaarde service van Boekel AGF, dé AGF groothandel voor de horeca. Met meer dan 3000 verschillende soorten dagverse aardappelen, groenten, fruit en exoten, bieden wij een breed assortiment om aan al jouw culinaire behoeften te voldoen. Profiteer van onze speciale aanbiedingen, die we regelmatig hebben voor diverse producten. Houd je mailbox en deze pagina in de gaten. 

Onze moderne snijkeuken staat klaar om jouw AGF-producten op maat te snijden en op aanvraag stellen we mixen samen zoals slamixen, groentemixen en fruitmixen. Met een vast contactpersoon en chauffeur bieden wij een persoonlijke benadering en garanderen wij een soepele levering van onze producten, die tot in de keuken worden gebracht. 

Profiteer nu van onze exclusieve aanbiedingen en ontdek waarom meer dan 300 restaurants voor Boekel AGF kiezen.

Assortiment Boekel AGF

Wil je meer weten over diverse soorten gesneden AGF in ons assortiment? Klik dan snel > Assortiment Gesneden AGF.

Heb je behoefte aan wat aardappel-inspiratie? Lees ons blog met top tips over Zoete Aardappel

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”