Goede kwaliteit avocado

Boekel AGF is de groothandel voor kwalitatief goede avocado’s. Onze avocado’s worden geproduceerd door Halls; één van ’s werelds toonaangevende avocado producenten. Lees hieronder snel verder waarom deze avocado’s zo goed zijn.

Voor avocado kunnen we vaste en goedkope prijzen geven.
Wil jij niet teveel betalen voor avocado’s?
Neem dan contact met onze avocado groothandel op.

Dominic Scott - Boekel AGF Avocado

Avocado telen volgens IPM

De avocado’s worden geteeld volgens Integrated Pest Management (IPM). Dit betekent dat ze worden geteeld in een harmonieuze en duurzame omgeving en beschermd worden tegen bepaalde insecten.

Dominic Scott - Boekel AGF Avocado

Avocado kwaliteit wordt bewaakt door ervaren medewerkers

De behandeling van een avocado vereist speciale aandacht van ervaren medewerkers. Ze bewaken de kwaliteit van avocado’s tijdens sortering, verpakking, rijping, koeling, vrachtwagenvervoer. De secure behandeling zorgt ervoor dat de avocado in verse staat op bestemming aankomt.

Dominic Scott - Boekel AGF Avocado

Avocado rijping proces wordt perfect beheerst

Om de avocado in een ‘slapende’ status te houden wordt de avocado gekoeld vervoerd. Vervolgens wordt de avocado gewekt om in de juiste rijpheid afgeleverd te kunnen worden. Avocado’s kunnen ongerijpt worden geleverd of volledig gerijpt zodat hij eetklaar is.

Boekel AGF - Avocado

Bestellingen vóór 00.30u worden dezelfde dag bij je geleverd

Wij leveren in heel Nederland 365 dagen per jaar

Boekel AGF - Avocado

Je hebt bij ons een vaste contactpersoon en chauffeur

Bestellingen worden tot in de keuken geleverd

Boekel AGF - Avocado

Eigen snijkeuken

Wij maken de producten voor je op maat in onze eigen snijkeuken

Boekel AGF - Avocado

Ruim AGF assortiment

Elke dag 700 verse AGF producten op voorraad

Dé groothandel in AGF

Als leverancier van aardappelen, groenten, fruit en exoten voorzien wij jou elke dag van de beste kwaliteit AGF. Wij hebben een ruim assortiment dagverse producten en leveren in heel Nederland. Een van onze specialismen als groothandel is de avocado.

AGF snijkeuken

Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg als kok. Daarom helpen we je graag en doen wij er alles aan om jou als kok te ontzorgen. In onze snijkeuken kunnen wij AGF voor je op maat snijden. Ook snijden wij diverse mixen van onze AGF producten op aanvraag. Hierdoor houd jij tijd over en kun jij je bezig houden met waar jij goed in bent: koken. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ontdek waarom vele andere koks jou voorgingen.

Bij Boekel AGF bestel je makkelijk en snel via InOne

Met het bestelsysteem InOne bestel je eenvoudig 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wanneer je voor 00.30 uur bestelt bij onze groothandel dan ontvang je jouw avocado bestelling dezelfde dag nog!

Avocado - Boekel AGF Horecagroothandel

Actuele informatie

Dagelijks worden de dagprijzen in InOne geüpdatet waardoor je nooit te veel betaalt. Ook onze actuele informatie, zoals aanbiedingen, kun je via InOne bekijken.

Avocado - Boekel AGF Horecagroothandel

Bestellijst

In je persoonlijke bestellijst staan de producten die jij elke dag bestelt. Je kan gemakkelijk hier producten aan toevoegen of verwijderen. Wel zo handig wanneer je een wisselende menukaart hebt!

Avocado - Boekel AGF Horecagroothandel

Zeker en snel

Je kunt op elk moment van de dag bestellen, 7 dagen per week. Bestel je voor 00.30 uur dan ontvang je jouw bestelling dezelfde dag.

Wil je meer informatie over InOne? Lees dan hier verder.
Heb je nog vragen? Over AGF, avocado’s of onze groothandel? Neem dan contact met ons op.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”