Jouw fruit groothandel

Bij Boekel AGF ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar het heerlijkste dagverse fruit. Als fruitgroothandel hebben we een uitgebreid assortiment dat varieert van diverse soorten appels en peren tot aan exotische fruitsoorten zoals physalis, pitahaya en dadels. Benieuwd naar het totale overzicht? Download dan onze totale assortimentslijst. Hieronder tref je alvast een overzicht van onze hardlopers aan.

Download hier onze totale assortimentslijst.

Uitgebreid assortiment

Zoals je van een fruit groothandel mag verwachten hebben wij een uitgebreid assortiment met gemiddeld 700 AGF producten vers op voorraad. Jaarlijks verkopen we zelfs ruim 3000 verschillende producten. We bieden ook seizoensproducten en seizoensfruit aan. Een deel van ons assortiment bestaat uit streekproducten. Deze regionale producten komen recht van het land en zijn eerlijk verbouwd.

Gesneden fruit, uit onze snijkeuken

Onze fruit groothandel beschikt over een moderne snijkeuken waardoor wij jou van gesneden fruit kunnen voorzien. Dit om jou als chefkok te ontzorgen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de fruit prijzen van onze groothandel?

Fruit groothandel - Boekel AGF - Druiven

Druiven

Fruit groothandel - Boekel AGF - Pink Lady

Pink Lady

Fruit groothandel - Boekel AGF - Pitahaya

Pitahaya

Fruit groothandel - Boekel AGF - Kiwi

Kiwi

Fruit groothandel - Boekel AGF - Aardbeien

Aardbeien

Fruit groothandel - Boekel AGF - Citroen

Citroen

Fruit groothandel - Boekel AGF - Frambozen

Frambozen

Fruit groothandel - Boekel AGF - Meloen

Meloen Geel

Waarom Boekel AGF fruit groothandel?

Wij bieden meerdere voordelen als fruit groothandel:
-Levering 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 bestellen is dezelfde dag nog geleverd
– Je hebt één vast aanspreekpunt en chauffeur
– We hebben een eigen snijkeuken voor maatwerk en hebben een ruim assortiment

Boekel AGF heeft ook diverse voormalig chef-koks in het team. Daarom ben je altijd verzekerd van de beste tips en adviezen zoals je die van een fruit groothandel mag verwachten. We praten je graag bij over bijpassend fruit voor jouw menukaart. We snappen dat je een wisselende kaart hebt en denken altijd graag met je mee. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar fris of zoet fruit voor een nagerecht? Als fruit groothandel staan wij altijd voor je klaar. Benieuwd naar het complete fruit assortiment? Download dan hieronder onze totale assortimentslijst. Wij informeren je graag over de prijzen voor fruit bij onze groothandel.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”