Algenpoeder – Algae Powder bij Boekel AGF

Boekel AGF en Koppert Cress hebben iets bijzonders voor jou!

Professionals gebruiken het liefst algenpoeders vanwege de smaak, kleur en gezonde eigenschappen. Algenpoeder is zeer geschikt voor meerdere toepassingen en combinaties, van hartige gerechten tot zoete desserts. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten Algenpoeder (Gold, Emerald, Aventurine).

Algenpoeder is een bron van Omega 3 & 6 en andere gezonde voedingsstoffen. Algen kunnen een belangrijke en duurzame vervanger worden van dierlijke eiwitten. Algen zouden ook helpen het lichaam te reinigen, extra energie te geven en het immuunsysteem te ondersteunen.

Nieuwsgierig? Je vindt meer informatie over Algenpoeder en leuke receptideeën op de website van onze partner Koppert Cress.

Tevreden over je samples Algenpoeder?
Heb jij je gratis monster van Algenpoeder – Algae Powder Gold, Emerald, Aventurine geprobeerd en ben je blij met de algenpoeder(s)? Je kan ze eenvoudig bestellen bij Boekel AGF, we hebben alle soorten opgenomen in ons assortiment. Je vindt ze in je InOne account.

Algenpoeder Aventurine

Algenpoeder Aventurine

Algae Powder Aventurine begint met de bekende umami algen-smaak waarna deze overgaat in een licht zoetzure nasmaak.

Algenpoeder Gold

Algenpoeder Gold

Algae Powder Gold valt op door zijn unieke diepgele, goudachtige kleur. Het poeder heeft een complex smaakprofiel wat zoet begint, langzaam overgaat in umami en een zoetzure nasmaak heeft.

Algenpoeder Emerald

Algenpoeder Emerald

Algae Powder Emerald valt op met een intense, donkere en aardse mosgroene kleur en zijn suikermaïsachtige smaak met lichtzure nasmaak.

Wil je het complete AGF assortiment van Boekel AGF zien? Bekijk en download onze totale assortimentslijst.

Ben je benieuwd naar de prijzen van ons assortiment, waaronder algenpoeder?

Algenpoeder - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”