Op zoek naar een horeca groothandel in Eindhoven?

Wanneer je op zoek bent naar een horeca groothandel in Eindhoven ben je bij Boekel AGF aan het juiste adres! Wij hanteren als motto ‘versheid in zijn element’. Wij garanderen je dagverse aardappelen, groenten en fruit op verschillende manieren. Zo leveren wij als horeca groothandel in de regio Eindhoven 365 dagen per jaar, hebben wij diverse regionale leveranciers van streekproducten en hebben we bovendien onze eigen logistiek. Je hebt bij onze horeca groothandel Eindhoven altijd één vaste contactpersoon en aanspreekpunt!

Eigen snijkeuken

Boekel AGF heeft als horeca groothandel Eindhoven een eigen snijkeuken. Hierdoor kunnen wij diverse AGF producten voor je op maat snijden. Of je nu op zoek bent naar groentemixen, fruitmixen of slamixen; bij ons vind je het allemaal! Het voordeel hiervan is dat wij als horeca groothandel in Eindhoven jou veel tijd kunnen besparen. Op die manier hoef jij alleen maar bezig te zijn met jouw passie: koken.

Iedere dag AGF leveringen

Boekel AGF is een horeca groothandel die iedereen levert in de regio Eindhoven. Of je nu een Spaanse keuken hebt, een Aziatische keuken, Nederlands-Franse keuken of Italiaanse of Griekse keuken; bij onze horeca groothandel Eindhoven kun jij iedere dag jouw AGF producten bestellen én geleverd krijgen. Ook cateraars kunnen wij voorzien van verse aardappelen, groenten en fruit.

Benieuwd naar de prijzen van horeca groothandel Eindhoven?

Als horeca groothandel Eindhoven snappen wij dat een competitieve prijs belangrijk is. Vul daarom jouw meest gebruikte producten in, in onze online prijschecker en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je andere vragen? Neem ook dan snel contact op.

Bestellen bij onze horeca groothandel Eindhoven betekent:

Flexibiliteit
– Eén aanspreekpunt
– Vóór 00.30 besteld is dezelfde dag nog geleverd
– Levering 365 dagen per jaar
– Eigen snijkeuken

Boekel AGF is een horeca groothandel die al ruim 12 jaar levert in regio Eindhoven. Wij vinden service erg belangrijk bij het leveren van onze aardappelen, groenten en fruit. Daarom adviseren we je graag over passend AGF voor jouw gerechten. De oud chef-koks die onze horeca groothandel Eindhoven in dienst heeft denken graag met je mee om jouw menukaart te perfectioneren. Wist je dat wij meer dan 700 soorten AGF leveren als horeca groothandel in Eindhoven? Voor ieder gerecht hebben wij passende producten. Bekijk snel onze assortimentslijst en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bestellen bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel Eindhoven

Ken je de InOne app MyInOne al? Bij ons bestel je hiermee. InOne is een horeca bestelsysteem. Bestel online, 24 uur per dag en 7 dagen per week bij onze horeca groothandel in Eindhoven. Maak je nog geen gebruik van dit systeem? Lees dan hier meer erover. Of neem contact op en wij vertellen je er alles over.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

Horeca groothandel Eindhoven - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”