Boekel AGF is dé horeca groothandel in Amsterdam

Het maakt bij onze horeca groothandel Amsterdam niet uit voor welke type keuken je AGF producten zoekt. Boekel AGF levert namelijk als horeca groothandel voor regio Amsterdam AGF producten voor alle type keukens. Wij leveren aardappelen, groenten en fruit aan Aziatische keukens, Nederlandse keukens, Franse keukens, Spaanse keukens, Italiaanse keukens en Griekse keukens. Ben je een cateraar die op zoek is naar een horeca groothandel in Amsterdam? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons motto

‘Versheid in zijn element’ is waar wij voor staan als horeca groothandel in Amsterdam. Dat betekent levering 365 dagen per jaar, de beste nationale en regionale AGF producten en eigen logistiek. Wist je dat wij ook allerlei soorten streekproducten aanbieden? Direct vanaf het land op het bord! Op die manier kun jij de meest smaakvolle gerechten garanderen.

AGF maatwerk

Ook als je op zoek bent naar specifiek AGF maatwerk in regio Amsterdam ben je bij onze horeca groothandel Amsterdam aan het juiste adres. Wij snijden mixen van allerlei soorten aardappelen, groenten en fruit op maat. Dat bespaart jou veel tijd. Wij hebben diverse oud chef-koks in ons team die dat snappen. Ook snappen zij dat je het beste advies wilt van een horeca groothandel in Amsterdam. Wij adviseren je dan ook graag over de beste AGF producten voor jouw gerechten en menukaart. Wij leveren meer dan 700 dagverse producten en vertellen je er graag alles over.

Scherp geprijsd

Bij Boekel AGF horeca groothandel Amsterdam laten we je zien dat dagverse kwaliteit AGF niet duur hoeft te zijn. Bij onze horeca groothandel voor regio Amsterdam vind je scherp geprijsde aardappelen, groenten en fruit zodat jouw gerecht nóg een stukje aantrekkelijker wordt. Doe snel onze prijscheck en ontdek waarom meer dan 300 restaurants voor ons kiezen.

Benieuwd naar de prijzen bij horeca groothandel Amsterdam?

 

Heb je een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op.

Waarom bestellen bij Boekel AGF horeca groothandel Amsterdam?

– Flexibel bestellen
– E
én aanspreekpunt en contactpersoon bij Boekel AGF
– Levering 365 dagen per jaar
– Vóór 00.30 betekent bij ons dezelfde dag nog geleverd
– Maatwerk uit onze eigen snijkeuken

Download hieronder de Boekel AGF horeca groothandel Amsterdam assortimentslijst en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Bestellen bij Boekel AGF, jouw horeca groothandel Amsterdam

Bij onze horeca groothandel in Amsterdam bestel je met de InOne app, een horeca bestelsysteem. Bestel 24 uur per dag en 7 dagen per week online.
Gebruik je nog geen InOne? Lees dan hier meer over dit horeca bestelsysteem.

Wij zijn aangesloten bij Food Compass en we werken volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

Horeca Groothandel Amsterdam - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”