Eind 2019 ontvingen 30 bedrijven uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken een FD Gazellen Award. Dit is een prijs voor de snelstgroeiende bedrijven van het land. Boekel AGF was een van de winnaars. Op 13 februari 2020 werd Lycke van Boekel op het stadhuis ontvangen voor een informele ontbijtbijeenkomst, samen met de andere lokale winnaars.

FD Gazellen ontbijt - Boekel AGF Horecagroothandel

FD Gazellen award

Elk jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen award uit aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. De verkiezing heeft veel status in het bedrijfsleven dus we zijn trots dat we een award hebben gewonnen. De gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt de lokale winnaars van een FD Gazellen Award een ontbijt aan op het stadhuis. Dit is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden en is een goede gelegenheid voor de deelnemers om te netwerken, en voor de gemeente om in contact te komen met deze groep snelle groeiers.

Naast een aantal terugkomende winnaars, waren er dit jaar ook 10 nieuwe Bossche winnaars, waaronder Boekel AGF Horecagroothandel. De ochtend stond in het teken van kennismaken in informele sfeer. De winnende bedrijven zijn namelijk weliswaar actief in verschillende sectoren, maar hebben wat betreft hun bedrijfsactiviteiten en omvang toch het nodige gemeen.

Interesse om ook in aanmerking te komen voor deze award?
Kijk op de website van het FD.