Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Deze week werd bekend dat wij dit jaar bij de 250 snelst groeiende bedrijven zitten. De award, een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit, werd uitgereikt tijdens de derde editie van het ondernemersevent BusinessBoost Live.

De uitreiking van de Gouden Groeier Award was onderdeel van een tweeënhalf uur durende show in Rotterdam Ahoy, waarin bekende ondernemers het podium betraden. Coolblue CEO Pieter Zwart was host van de avond. Er waren interviews met en keynotes van de Amerikaanse bestsellerauteur Verne Harnish, Oranje bondscoach Ronald Koeman, fashion-ondernemer Nikkie Plessen en CEO’s en oprichters als Atilay Uslu van Corendon en Raymond Cloosterman van Rituals.

NLGroeit Boekel AGF Horecagroothandel

Lycke van Boekel aan het woord

Lycke: “Sinds de oprichting van ons bedrijf blijven we jaarlijks groeien. Het is mooi om te zien dat dit wordt opgepakt en gewaardeerd. Toen ik 22 was ben ik gestart, nu 9 jaar geleden. Ik heb het idee dat ik hierdoor ook als persoon ontzettend heb kunnen groeien.

Wat betekent het om in de TOP 250 te staan van nlgroeit? Dit is onze tweede recente ondernemersprijs, het is erg prettig om een stukje waardering te krijgen, voor alle inzet van de afgelopen jaren. Elke dag een klein stapje vooruit, maakt in een jaar tijd een hele grote stap.

Wij zijn heel servicegericht en staan voor FIKK; Flexibel, Innovatief, Kwaliteit en Klantgericht. Door deze kernwoorden in alles door te zetten, zorgen we ervoor dat we op een heldere manier al onze processen communiceren en door kunnen zetten. Dat draagt ook weer bij aan onze ontwikkeling.”

NLGroeit Boekel AGF Horecagroothandel

Tevreden klanten zijn de echte erkenning

De verscheidenheid, creativiteit, kwaliteit en het doorzettingsvermogen van de deelnemende ondernemingen worden meegewogen in het eindoordeel. Groeien alleen is niet genoeg, de manier waarop is minstens zo belangrijk. Neem hierbij ook aspecten als milieu, duurzaamheid, No Waste en MVO mee, punten die bij ons al jaren hoog op de agenda staan.

Erkenning van medeondernemers is natuurlijk een mooie bevestiging dat je op de goede weg zit, maar de echte maatstaf zijn onze tevreden klanten waar we ons met het hele team elke dag voor inzetten.

Lees ook: https://www.nlgroeit.nl/

NLGroeit Boekel AGF Horecagroothandel