BoekelBeeld 1

BoekelBeeld is een serie die je een persoonlijk kijkje geeft in het leven van Boekel AGF, dé groenten- en fruitgroothandel in het hart van Noord Brabant. In elke aflevering van de serie krijg je de kans om mee te lopen met de medewerkers van Boekel AGF en te ontdekken wat het bedrijf zo bijzonder maakt.

In deze eerste aflevering, BoekelBeeld 1, maken we kennis met Lycke van Boekel, de CEO van het bedrijf. Lycke is een gepassioneerde ondernemer die er alles aan doet om het beste voor haar klanten te bieden. In BoekelBeeld 1: Tijdens een dag op het kantoor van Boekel AGF vertelt Lycke over haar visie en de doelen die ze voor ogen heeft voor het bedrijf.

Klik op onderstaande knop om direct naar BoekelBeeld 1 te gaan, of lees eerst verder over de serie BoekelBeeld.

BoekelBeeld 1 - Boekel AGF

Maar Boekel AGF is natuurlijk veel meer dan alleen Lycke. In de serie krijg je de kans om de verschillende medewerkers van het bedrijf te ontmoeten, van de chauffeurs die dag in dag uit de groenten en fruit door het land rijden tot de orderpickers en het kantoorpersoneel. Ook heeft Boekel AGF een eigen snijkeuken waar aardappelen, groenten en fruit op maat worden gesneden voor de klanten.

BoekelBeeld Serie

Je krijgt met onze BoekelBeeld serie een uniek kijkje achter de schermen van het bedrijf, en ontdekt hoe Boekel AGF ervoor zorgt dat de groenten en fruit op tijd en op de juiste manier bij de klanten terechtkomen. Je ontdekt ook waar de groenten en fruit vandaan komen, want Boekel AGF werkt graag met korte lijntjes met de boeren en telers.

Al met al biedt BoekelBeeld je een persoonlijk kijkje in het leven van Boekel AGF, en laat jou zien wat er allemaal bij komt kijken om een succesvolle groenten- en fruitgroothandel te runnen.

BoekelBeeld 1 - Boekel AGF

Abonneer op ons YouTube kanaal en krijg automatisch een melding als er een nieuw BoekelBeeld klaarstaat.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”