BoekelBeeld 2

BoekelBeeld is een serie die je een persoonlijk kijkje geeft in het leven van Boekel AGF, dé groenten- en fruitgroothandel in het hart van Noord Brabant. In elke aflevering van de serie loop je mee met een van de medewerkers van Boekel AGF en ontdek je wat het bedrijf zo bijzonder maakt.

In deze tweede aflevering, BoekelBeeld 2, maak je kennis met Stash, avond-orderpicker met een achtergrond in de culinaire wereld. Voordat hij bij Boekel AGF kwam, werkte Stash in Franse en Amerikaanse keukens, waar hij waardevolle culinaire ervaring opdeed. Stash begon bij ons als chauffeur en begreep het belang van zorgvuldigheid en punctualiteit bij het leveren van verse producten. Vervolgens werkte hij in onze snijkeuken.

In BoekelBeeld 2: Tijdens een avond orderpicken bij Boekel AGF vertelt Stash over zijn werkzaamheden en persoonlijke interesses.

Klik op onderstaande knop om direct naar BoekelBeeld 2 te gaan, waarin Stash aan het woord is of lees eerst verder over de serie BoekelBeeld.

Als avond-orderpicker is Stash een essentiële schakel en verantwoordelijk voor het selecteren van de beste producten en het waarborgen van kwaliteit. Stash zijn passie voor groenten en fruit komt tot uiting in het leveren van mooie, verse ingrediënten aan restaurants en horecagelegenheden. Hierover vertelt Stash levendig in BoekelBeeld 2.

Stash werkte ook in de snijkeuken van Boekel AGF, waar hij samenwerkte met andere medewerkers om aardappelen, groenten en fruit op maat te snijden voor onze klanten. Met zijn ervaring in diverse keukens kan Stash waardevolle input leveren en ervoor zorgen dat de gesneden producten voldoen aan de eisen van zowel Boekel AGF als onze klanten.

BoekelBeeld Serie

BoekelBeeld 2: Als avond-orderpicker bij Boekel AGF heeft Stash een belangrijke rol bij het controleren van de kwaliteit en houdbaarheid van de producten. Hij zorgt ervoor dat alleen de beste producten worden geselecteerd en verwerkt. Door zijn achtergrond in diverse keukens heeft Stash een scherp oog voor detail ontwikkeld.

Wat Stash vooral aanspreekt in zijn werk bij Boekel AGF, is de mogelijkheid om te werken met prachtige producten waarmee hij mooie gerechten kan creëren. Zijn passie voor kwaliteit en zijn ervaring in de culinaire wereld komen samen in zijn rol als orderpicker.

BoekelBeeld 2 - Boekel AGF

Boekel AGF waardeert medewerkers zoals Stash, die hun passie voor groenten en fruit combineren met een scherp oog voor kwaliteit. Het is deze toewijding die ervoor zorgt dat Boekel AGF haar reputatie als een van de beste groothandels van Nederland behoudt.

Al met al biedt BoekelBeeld je een persoonlijk kijkje achter de schermen van Boekel AGF, en laat jou zien wat er allemaal bij komt kijken om een succesvolle groenten- en fruitgroothandel te runnen. Wil je meer weten over het dagelijkse leven bij Boekel AGF en de gepassioneerde medewerkers zoals Stash? Volg dan de serie BoekelBeeld online.

Abonneer op ons YouTube kanaal en krijg automatisch een melding als er een nieuw BoekelBeeld klaarstaat.

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”