BoekelBeeld 3

In elke aflevering van de serie BoekelBeeld loop je mee met een andere medewerker van Boekel AGF en ontdek je waarom onze groothandel zo bijzonder is. BoekelBeeld geeft jou een kijkje achter de schermen bij de verschillende afdelingen van Boekel AGF, dé groothandel in groenten en fruit in het hart van Noord Brabant.

In de dynamische wereld van groente- en fruitgroothandels speelt Boekel AGF een leidende rol als leverancier van verse, hoogwaardige producten. In de derde editie van BoekelBeeld nemen we je mee op een van onze bezorgroutes en belichten we Joris Koolen, een toegewijde chauffeur die al vijf jaar zijn passie inzet voor Boekel AGF.

In BoekelBeeld 3: Loop een dagje mee met Joris, een van de chauffeurs van Boekel AGF.

Klik op onderstaande knop om direct naar BoekelBeeld 3 te gaan, waarin Joris vertelt wat hij doet of lees eerst verder over deze aflevering van BoekelBeeld.

BoekelBeeld 3

Joris is 23 jaar oud en hij combineert zijn bijbaan als chauffeur bij Boekel AGF met een studie ondernemerschap & retail management aan het HBO in Den Bosch. Zijn dag begint vroeg, om 5 uur ’s ochtends, en tegen 6 uur staat hij paraat bij onze vestiging.

Als chauffeur bij Boekel AGF is Joris verantwoordelijk voor het zorgvuldig laden en bezorgen van bestellingen. Zijn dagelijkse routine begint met het controleren van de bestellingen om ervoor te zorgen dat alles compleet is. Vervolgens organiseert hij zijn route, laadt hij zijn bus met bestellingen en zorgt ervoor dat hij een steekwagen bij zich heeft, onmisbaar voor een soepele logistiek.

BoekelBeeld Serie

BoekelBeeld 3: Joris zijn kenmerk, is zijn scherpe oog voor detail tijdens het laden en lossen. Het is van essentieel belang dat de bestellingen nauwkeurig worden geleverd, en Joris zorgt er als chauffeur ook voor dat de emballage op orde blijft. Zijn persoonlijke benadering van klanten is een van de sleutels tot het succesvol bezorgen van bestellingen op de juiste plek.

BoekelBeeld 3

Een van de voornaamste kerntaken als chauffeur bij Boekel AGF, is het precies weten waar elke bestelling moet worden afgeleverd. Joris voert deze taak uit door actief contact te houden met klanten en hun wensen in kaart te brengen.

Terugkerend naar de basiswaarden van Boekel AGF, is flexibiliteit belangrijk op de terugweg. Joris en de andere chauffeurs uit ons team halen regelmatig nieuwe orders op, bijvoorbeeld bij lokale boeren en leveranciers, zodat ze met volle bussen terugkeren naar Boekel AGF.

Joris’ inzet gaat verder dan puur het bezorgen van bestellingen; het is zijn doel om een glimlach te bezorgen bij onze klanten. Dit sluit goed aan bij de reputatie van Boekel AGF als persoonlijk gerichte en betrouwbare leverancier van verse ingrediënten.

BoekelBeeld 3

Al met al biedt BoekelBeeld je een persoonlijk kijkje bij de verschillende afdelingen van Boekel AGF, en laat jou zien wat er allemaal bij komt kijken om een succesvolle groothandel in groenten en fruit te runnen. Wil je meer weten over het dagelijkse leven bij Boekel AGF en de toegewijde medewerkers zoals Joris? Volg dan de serie BoekelBeeld online.

Abonneer op ons YouTube kanaal en krijg automatisch een melding als er een nieuw BoekelBeeld klaarstaat.

"VERSHEID IN ZIJN ELEMENT"