Wauw, wat hebben we vier geslaagde en gezellige dagen gehad op de Horecava beurs afgelopen week. Horecava is de vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Dit jaar vond de beurs plaats van 13 januari tot en met 16 januari 2020. Er waren ruim 70.000 bezoekers en maar liefst 768 exposanten, waar wij er één van waren.

Horecava 2020 - Boekel AGF Horecagroothandel

Horecava stand

Ook voor deze beurs ontwikkelden we een prachtige eigen stand waar jullie een selectie van onze verse producten konden zien, ruiken en proeven. Er kon ook een lekker drankje gedronken worden, want dit mag natuurlijk niet ontbreken op de Horecava. Onze stand stond naast die van de firma Koppert Cress uit Monster, al jarenlang onze leverancier van heerlijke en bijzondere cressen. Een perfecte locatie voor ons.

Horecava stand - Boekel AGF Horecagroothandel

Foto: Boekel AGF stand

Tijdens deze gezellige en inspirerende dagen hebben we met heel veel restaurant-eigenaren en chefkoks onze passie kunnen delen over onze agf-producten en konden jullie direct zien waar we als bedrijf voor staan.

Jullie wisten ons massaal te vinden en onze bestaande klanten zochten ons op om gezellig een praatje te maken en een drankje te drinken.

Horecava 2020 - Boekel AGF Horecagroothandel

Foto: Boekel AGF stand

Onze deelname is voor ons een groot succes geweest en als je ons vraagt of we volgend jaar weer op de Horecava te vinden zijn, dan is ons antwoord: “JA, we hebben ons al ingeschreven!”

Horecava - Boekel AGF Horecagroothandel

Tot volgend jaar op Horecava, 11 januari tm 14 januari 2021 in de RAI Amsterdam.