Wauw, wat hebben we weer vier geslaagde en gezellige dagen gehad op de Horecava beurs afgelopen week. Horecava is de vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Dit jaar vond de beurs plaats van 8 januari tot en met 11 januari 2024. Er waren ruim 68.000 bezoekers en maar liefst 768 exposanten, waar wij er één van waren.

Horecava

Sinds 2020 hebben we elk jaar op de Horecava gestaan.

Over de Horecava

De naam “Horecava” is afgeleid van de Nederlandse woorden “Hotel,” “Restaurant,” en “Café,” aangevuld met “Vakbeurs”. Het evenement biedt een platform voor professionals in de voedsel-, catering- en hotelindustrie om hun producten en diensten te presenteren, te netwerken met vakgenoten en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en innovaties in het vakgebied.

Horecava omvat doorgaans een breed scala aan exposanten, waaronder leveranciers van voedsel en dranken, keukenapparatuur, technologische oplossingen en andere producten die relevant zijn voor de horeca. Het evenement omvat ook seminars, workshops en demonstraties over verschillende bedrijfsaspecten, zoals culinaire trends en duurzaamheid.

Horecava stand

Ook voor deze beurs ontwikkelden we een prachtige eigen stand waar jullie een selectie van onze verse producten konden zien, ruiken en proeven. Er kon ook een lekker drankje gedronken worden, waaronder een vers gemaakte smoothie, want dit mag natuurlijk niet ontbreken op de Horecava. Onze stand stond naast die van de firma Koppert Cress uit Monster, al jarenlang onze leverancier van heerlijke en bijzondere cressen. Een perfecte locatie voor ons.

Horecava

Passie voor AGF

Tijdens deze gezellige en inspirerende dagen hebben we met heel veel restauranteigenaren en chefkoks onze passie kunnen delen over onze agf-producten en kon jij direct zien waar we als bedrijf voor staan. Plant based en vegan zijn inmiddels geen noviteit meer, maar een normaal onderdeel van de menukaart, waarvoor je bij Boekel AGF aan het juiste adres bent.

Jullie wisten ons massaal te vinden en onze bestaande klanten zochten ons op om gezellig een praatje te maken en een drankje te drinken.

Horecava

Volgend jaar weer?

Onze deelname is voor ons, al sinds 2020 t/m 2024, een groot succes geweest en als je ons vraagt of we volgend jaar weer op de Horecava te vinden zijn, dan is ons antwoord: “JA, we hebben ons al ingeschreven!”

Horecava

Tot volgend jaar op Horecava in de RAI Amsterdam.

Horecava

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”