No Waste: Boekel AGF en Catering Provinciehuis zetten de toon

In de voortdurende strijd tegen voedselverspilling hebben Boekel AGF en Vermaat Catering Locatie Provinciehuis de handen ineengeslagen om hun klanten een indrukwekkend voorbeeld te geven van wat er mogelijk is met het No Waste-initiatief. We spraken met Patrick van Provinciehuis Catering om te begrijpen hoe ze dit hebben aangepakt en welke impact het heeft gehad op het Provinciehuis en hun gasten.

Wat is ‘No Waste’?

Wij vinden het belangrijk dat onze planeet leefbaar is voor toekomstige generaties. “No Waste” is een initiatief dat draait om het minimaliseren van voedselverspilling in de voedselindustrie. Het houdt in dat je creatief en verantwoordelijk omgaat met voedsel, zodat er zo min mogelijk wordt weggegooid. Dit kan variëren van het gebruik van alle delen van een product of ingrediënt tot het vinden van innovatieve manieren om restjes te verwerken.

Boekel AGF en Vermaat Catering Locatie Provinciehuis

Provinciehuis Catering is al vijf jaar klant bij Boekel AGF, en samen werken we aan een betere wereld met No Waste. Patrick laat zien hoe het in de praktijk kan worden gebracht. Patrick van Provinciehuis Catering vertelde ons hoe ze begonnen zijn met het initiatief en waarom het zo belangrijk voor hen is.

“We begonnen met No Waste soepen en onze gasten waren er dol op,” vertelt Patrick. “Toen zijn we sauzen gaan maken, sambal gaan maken, en zo begon het balletje te rollen. Voor ons en de provincie is dit absoluut de toekomst.”

No Waste - Boekel AGF

De uitdaging van No Waste

Werken met No Waste brengt zeker uitdagingen met zich mee, maar Patrick benadrukt hoe bevredigend het is.

“Je krijgt er veel voor terug,” zegt hij. “Voor de gasten is het geweldig, natuurlijk. Op de bordjes wordt aangegeven wat wel en niet No Waste is, dus de gasten kunnen bewust kiezen. We krijgen elke dag veel positieve reacties op de No Waste producten die we verkopen.”

Samenwerking Provinciehuis Catering met Boekel AGF

Patrick is vol lof over Boekel AGF en onze rol in dit initiatief. “Boekel AGF is gewoon een topbedrijf,” zegt hij. “We gaan gewoon verder met No Waste, en we hopen dat ze in de toekomst nog meer voor ons kunnen betekenen. Samen kunnen we echt een verschil maken.”

No Waste is niet alleen goed voor het milieu, maar het toont ook aan dat bedrijven zoals Vermaat Catering Afdeling Provinciehuis toegewijd zijn aan duurzaamheid en het welzijn van hun klanten. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe de voedselindustrie kan evolueren om beter voor onze planeet te zorgen en tegelijkertijd heerlijke gerechten te serveren. Laten we hopen dat zoveel mogelijk bedrijven dit mooie voorbeeld zullen volgen en zich zullen inzetten voor een No Waste-toekomst.

Waar vind je ons No Waste assortiment?

In je InOne account vind je een handige bestellijst met de standaard No Waste-producten van Boekel AGF. Als we een extra product onder de aandacht willen brengen, voegen we deze (tijdelijk) toe. Bij het aanmaken van jouw account, word je automatisch aan deze bestellijst gekoppeld. Neem er dus geregeld een kijkje.

No Waste – WhatsApp service

Ben je al klant van Boekel AGF? Dan kan je je opgeven voor onze WhatsApp service. Je kan kiezen uit diverse categorieën waarover we je op de hoogte houden, waaronder ‘No Waste’.

No Waste, Great Taste – in gesprek met Patrick

Via onderstaande knop bekijk je het hele gesprek dat we hadden met Patrick van Vermaat Catering Locatie Provinciehuis. Laat je inspireren!

Abonneer je direct op ons YouTube kanaal, dan krijg je automatisch een melding wanneer er een verse video online staat.

No Waste - Boekel AGF

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”