Boekel AGF is genomineerd voor de Koning Willem I Prijs

We zijn uiteraard heel trots dat Boekel AGF dit jaar, 2020, tot de selecte groep behoorde van de genomineerde 250 organisaties voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. Onze nominatie was op basis van ons MVO-beleid, No Waste en de duurzaamheidsmeter. Het is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zitten.

Bij alle stappen die we zetten proberen we zo verantwoord mogelijk te handelen. De impact op mens en natuur is op het moment trending, maar we denken al vanaf dag 1 aan onze voetafdruk bij alles wat we doen. Voor ons is het geen trend, maar zit het ingebakken in onze werkwijze en bedrijfscultuur.

Het is geen verrassing dat dit jaar alles anders loopt. Door het tonen van daadkracht en flexibiliteit heeft de Koning Willem I Stichting toch een manier gevonden om de nominering en prijsuitreiking plaats te laten vinden. Positief nieuws dat meer dan welkom is. Zowel gevestigde bedrijven als jonge, innovatieve bedrijven streven naar een nominatie voor deze gerenommeerde prijs.

Kijk ook op onze MVO-pagina voor een uitgebreider overzicht van enkele concrete stappen die we de afgelopen jaren al hebben genomen en onze doelstellingen voor het komende jaar. We willen alle genomineerden, finalisten en winnaars van harte feliciteren!

Boekel AGF Horecagroothandel - Koning Willem I Prijs

Wat houdt de Koning Willem I Prijs in?

Deze prijs wordt gezien als de ultieme bekroning van goed ondernemerschap. Het is de meest prestigieuze en onafhankelijke ondernemingsprijs van Nederland die tweejaarlijks wordt toegekend in twee categorieën: Grootbedrijf en MKB. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, doorzettingsvermogen en innovatief, duurzaam en deugdelijk ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van organisaties. Denk aan organisaties met een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die expliciet duurzaam en innovatief produceren. De Koning Willem l Stichting, ondersteund door het Ministerie EZ, Ministerie van I en W, organiseert en faciliteert het deelnameproces, jureringsproces en de prijsuitreiking door Hare Majesteit Koningin Máxima.

Wil je meer lezen?

Wil je meer lezen over de Koning Willem I Prijs, kijk dan op https://www.kw1prijs.nl/actueel

#kw1prijs #ondernemerschap #duurzaamheid