Boekelboekje Editie 6 is uit!

“Het winterseizoen is in volle gang, en we hebben spannend nieuws om met jou te delen in ons Boekelboekje editie 6.

We bestaan sinds 01-01-2011 en vieren daarom dit jaar met trots het 13-jarig bestaan van Boekel AGF. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om uit te groeien tot de toonaangevende AGF-leverancier die we vandaag zijn. En dat hebben we aan jou te danken!

Een ander hoogtepunt waar we erg trots op zijn, is onze eigen BoekelFood Avocado, met een heerlijke umami en nootachtige smaak. Deze avocado’s zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak, en ze zijn herkenbaar aan onze opvallende sticker. Probeer ze en ontdek waarom we zo enthousiast zijn over deze toevoeging aan ons assortiment.

Duurzaamheid is altijd een kernwaarde geweest bij Boekel AGF. In deze editie vertellen we meer over ons “No Waste-beleid”. En je leest over onze fijne samenwerking met lokale partners, zodat we ook met volle bussen terug rijden.

Dank voor jouw voortdurende steun en vertrouwen in Boekel AGF. We hopen dat je geniet van deze wintereditie van het Boekelboekje.”

Liefs, Lycke

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

Boekel AGF 13-jarig bestaan

Ruim 13 jaar geleden begon de geschiedenis van Boekel AGF. Lycke van Boekel richtte op 01-01-2011 Boekel AGF op. Haar doel was om in te spelen op de behoeften van chef-koks met specialistisch maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Het avontuur begon in Velddriel, maar al snel bleek dat de vraag naar ontzorgen van chef-koks groter was dan verwacht. Het bedrijf groeide gestaag en het pand in Velddriel werd te klein.

Na iets minder dan een jaar verhuisde Boekel AGF naar Kerkdriel, waar de faciliteiten werden uitgebreid met een goed uitgeruste snijkeuken en productiekeuken.

Na 5 jaar werd opnieuw uitgebreid, en op 02-04-2018 verhuisde Boekel AGF naar De Meerheuvel in ‘s-Hertogenbosch. Hier is het bedrijf nog steeds gevestigd, en in 2019 werd zelfs het tegenovergelegen pand verworven om verdere groei mogelijk te maken. De grote hal werd omgebouwd tot een ultramoderne snijkeuken en productiekeuken, volgens de nieuwste HACCP-normen.

Met circa 50 toegewijde professionals blijven we groeien en streven we ernaar om binnen 4 jaar dé toonaangevende AGF-leverancier in Brabant te zijn. Boekel AGF heeft in 2023 voor de vierde keer op rij een FD Gazelle Award gewonnen, waarmee het tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort.

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

BoekelFood Avocado’s

Avocado’s zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks menu. De populariteit van deze
gezonde vrucht is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Als AGF groothandel begrijpen we hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten aan onze klanten te leveren, en daarom zijn we bijzonder trots op ons eigen merk avocado: de BoekelFood Avocado.

Bij Boekel AGF streven we ernaar om de allerbeste producten aan te bieden, en dat geldt zeker voor onze avocado’s. Onze eigen BoekelFood Avocado’s worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

Vers gesneden AGF uit onze moderne snijkeuken

Wij willen er alles aan doen om het jou als chef-kok zo makkelijk mogelijk te maken. In onze moderne snijkeuken snijden wij divers AGF op maat zodat jij meer tijd overhoudt om lekkere gerechten te bereiden. Hierdoor kunnen we jou een berg werk uit handen nemen.

Boekel AGF biedt standaard snijwerk aan, maar ook kunnen we in overleg specifiek maatwerk en snijwerk leveren. Wij bieden standaard AGF-mixen aan zoals bijvoorbeeld groentemixen, slamixen en fruitmixen. Ook kunnen we jou, in overleg, voorzien van specifieke aardappelen-, groente- en fruitmixen. Maatwerk en snijwerk vind je bij ons in de breedste zin van het woord.

Minimale voedselverspilling en beperking transportkilometers

Als AGF-groothandel koesteren we onze planeet en minimaliseren we verspilling tot slechts 0,8%. Door slim voorraadbeheer en het hergebruiken van producten die dicht bij hun houdbaarheidsdatum zijn. We toveren deze items om tot heerlijke No Waste, Great Taste producten, die we met korting aanbieden. Wekelijks sturen we deze aanbiedingen via WhatsApp naar aangemelde klanten.

Daarnaast streven we ernaar om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We beperken transportkilometers tot het minimum en streven ernaar om 40% van onze producten lokaal in te kopen. Dit vermindert de afstand van boer tot bord. Onze efficiënte logistieke planning voorkomt ook lege ritten, aangezien we tot minimaal 10% van onze bestellingen persoonlijk bij leveranciers ophalen. Zo dragen we door ons MVO beleid ons steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

Maak kennis met Jens

“Ik ben Jens. Je zult me af en toe bij je zien langskomen, want ik ben sinds kort vertegenwoordiger voor Boekel AGF. Ik heb eerder twee periodes van een half jaar stage gelopen bij Boekel AGF. Ook heb ik een half jaar als chauffeur gewerkt.

Als vertegenwoordiger ben ik jouw gids door ons uitgebreide assortiment groenten en fruit. Ik deel graag mijn kennis en expertise om samen de juiste keuzes te maken voor de beste groenten en fruit voor jouw menukaart. Of het nu gaat om het adviseren over de meest verse opties, het begrijpen van je behoeften of het assisteren bij specifieke bestellingen, ik ben er om jou te ondersteunen!”

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

Wil je graag een gedrukte versie van ons BoekelBoekje ontvangen?
Laat het je contactpersoon even weten.

Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel
Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel
Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel
Boekelboekje editie 6 - Boekel AGF Horecagroothandel

Wist je dat… we het enorm waarderen als je een mooie review over ons schrijft op Google?

Klik op deze link om een review achter te laten.

Of scan de QR-code met je mobiele telefoon.

Wil je de voorgaande edities van ons Boekelboekje ook lezen? Klik dan eenvoudig op een van de linkjes.

Boekelboekje editie 1

Boekelboekje editie 2

Boekelboekje editie 3

Boekelboekje editie 4

Boekelboekje editie 5

“VERSHEID IN ZIJN ELEMENT”